KunstKlank maakt dromen zichtbaar

Verbinden

Wij geloven dat cultuur het cement van de samenleving is: muziek en kunst verbinden, dagen uit, maken mensen milder en verbreden je blik

Uniek

Met toewijding zorgen wij samen met professionals, amateurs en vrijwilligers voor onderscheidende en laagdrempelige kunstproducties op unieke locaties

VERRASSEN

Met iedere unieke voorstelling verrassen en prikkelen wij onszelf en daardoor ook ons publiek; wij initiëren en creëren.

KLANK & KUNST

Onze bezoekers weten dat zij een bijzondere belevenis meemaken; zij willen erbij zijn.

DUURZAAM

Wij staan voor duurzame relaties; binnen de Noordwijkse gemeenschap en daarbuiten.

KWEEKVIJVER

Met 20 jaar ervaring en expertise ontwikkelen velen bij ons hun culturele talenten

0
VRIJWILLIGERS
0
JAAR ERVARING
0
TALENTEN VAN HET PODIUM VOOR DE TOEKOMST

EIGEN BAMBOE THEATER

MOBIELE THEATER KEUKEN

Stichting KunstKlank Noordwijk

De stichting KunstKlank is sinds 1998 gevestigd in Noordwijk en brengt in jaarlijkse projecten professionele kunstenaars en (nog) niet professioneel talent samen. Binnen deze projecten worden elementen van podiumkunsten, beeldende kunsten en muziek gecombineerd.
De voorstellingen vinden meestal plaats buiten de reguliere theaters. Afhankelijk van de inhoud van een project wordt gezocht naar een unieke locatie die de zeggingskracht van de productie versterkt. Het streven van KunstKlank is om elk jaar nieuwe en vernieuwende producties te realiseren.

KunstKlank schuwt het herhalen van succesformules en zoekt, door gebruik te maken van de geografische en natuurlijke mogelijkheden die Noordwijk biedt, telkens naar een nieuwe combinatie van uitvoeringslocatie en kunstvorm. Er wordt ook frequent, in wisselend verband, samenwerking gezocht met andere lokale en regionale cultuur (-historische) organisaties en onderwijsinstellingen.

Met de combinatie van laagdrempeligheid, lokale betrokkenheid, onderlinge kruisbestuiving en hoge kwaliteit van de voorstellingen wil KunstKlank een groot en divers publiek bereiken en het theateraanbod zowel binnen Noordwijk als daarbuiten versterken en verrijken.

KunstKlank

Postadres: Westeinde 8
2201 HA Noordwijk
Bank: NL71 RABO 0132 0086 96
t.n.v. KunstKlank Noordwijk
RSIN/fiscaal nummer: 8071.40.028
KvK nummer: 28078601
Bank: NL71 RABO 0132 0086 96
info@kunstklank.nl