Wat een creativiteit, passie en aanstekelijk enthousiasme!

Lezend in het boek KunstKlank 15 jaar ervaar je de ontwikkeling van de pioniersfase – met Herma van Piekeren en Daniël Tavenier als de inspirators – naar een volwassen culturele organisatie. Met vallen en opstaan, met successen en ook teleurstellingen en bovenal om met plezier lerend – met de vele vrienden en vrijwilligers – tot mooie voorstellingen te komen.

Luisterboek & audiotour

De dames Kampman hebben grote…,
de dames Kampman hebben hele grote…,
de dames Kampman hebben hele grote… uitverkoop’.

Luisterboek & audiotour

Vloed Wandeling

Met haar roman ‘Vloed’ heeft Susan Smit de badplaats Noordwijk op beeldende wijze een plaats in de Nederlandse literatuur geschonken. Om de in het boek beschreven plekken nog meer tot leven te laten komen hebben het Genootschap “Oud Noordwijk” en Stichting KunstKlank, deze ‘Vloed Wandeling’ voor u samengesteld. Dit ter gelegenheid van de muziektheatervoorstelling ‘Vloed – in het spoor van Adriana’, opgevoerd in juli 2011 op het strand van Noordwijk.

Bekijk de inspirerende wandeling!

Educatie

Na mijn studies aan het conservatorium specialiseerde ik mij in stemvorming in combinatie met theater. Als (kinder-)muzikaal leider was ik de laatste jaren actief bij vele  Joop van den Ende Theaterproducties vanaf de ‘Sound of Music tot Billy Elliot’. Tegenwoordig coach ik zowel volwassen als jonge acteurs binnen theaterproducties: Als ABN Cabaret en War Horse

Educatie