LOCATIE
Buijze Pers, Boekerslootlaan 49, 2201 BT Noordwijk

PARKEREN & FIETSENSTALLING
Kom bij voorkeur te voet, met de fiets of met openbaar vervoer.

Openbaar vervoer
Dichtstbijzijnde bushalte:  Beeklaan

Fietsenstalling
Fietsen kunnen worden gestald in de fietsenstalling. Parkeren op eigen risico.

Parkeren
Toch met de auto? Komt u met de auto dan kunt u parkeren op het Bonnikeplein (400m), Kloosterplein (450 m, tot 19.00 uur betaald parkeren), in de parkeergarage van DIRK Supermarkt, Raadhuisstraat 9 (500m, betaald parkeren, inrijden tijdens openingstijden – uitrijden 24 uur).

SLECHT TER BEEN?
De locatie is toegankelijk voor mindervaliden. Graag even doorgeven via info@kunstklank.nl zodat wij een geschikte plaats voor u kunnen reserveren.

LOCATIETHEATER
De voorstelling WINTERREIS speelt niet in een regulier theater, maar op locatie, in de drukhal van Buijze Pers. Voor een aangename voorstelling kunt u zich het beste warm aankleden.

EN EEN PAAR ALGEMENE HUISREGELS
Laatkomers? Zodra de voorstelling is gestart is het helaas onmogelijk om tot de voorstelling toegelaten te worden. Dit zou de voorstelling teveel verstoren. Kom dus op tijd! Er vindt geen restitutie van het entreegeld plaats.

Het maken van foto-, video-, geluids- of filmopnamen tijdens voorstellingen is niet toegestaan. Zet uw mobiele telefoon alstublieft vóór aanvang van de voorstelling helemaal uit. De stil- of trilstand werkt namelijk storend op onze geluidsinstallatie.

Wie de voorstellingen van KunstKlank bezoekt, kan gefotografeerd worden. Deze foto’s worden gemaakt door of in opdracht van KunstKlank. Deze foto’s gebruiken we als verslaglegging van evenementen en kunnen gebruikt worden op onze website of social media kanalen. Wilt u niet herkenbaar op de foto’s zichtbaar zijn dan kunt u dit aangeven bij één van onze medewerkers of na afloop via info@kunstklank.nl. Wij zorgen dat de betreffende foto direct wordt verwijderd. NB, dit geldt alleen voor foto’s die gemaakt worden door of in opdracht van KunstKlank.  Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of filmpjes maken. Daar hebben wij helaas geen invloed op.